Jela koja pripremamo u našoj kuhinji su napravljena od svježih namirnica koje biramo pažljivo i sa posebnom pažnjom. Svaki sastojak je biran s ciljem da se dobije kvalitetna hrana, koja je ukusna i nutritivno bogata.
Grah
Gulaš
Teleće pečenje
Sarma
Sirnica
Krompiruša
Burek
Drobni burek
SALATE
Cezar salata
(piletina, svježa salata, tost, inćuni, kapari, parmezan, cezar sos)
(400 gr. pastrmka, 125 gr. lignje, 125 gr. oslić, 200 gr. girice, 2x škampe sa glavom, krompir i blitva, pekarski krompir, pomfrit, tartar sos, majoneza)
Riblja plata za 4 osobe
(800 gr. pastrmka, 250 gr. lignje, 250 gr. oslić, 500 gr. girice, 4x škampe sa glavom, krompir i blitva, pekarski krompir, pomfrit, tartar sos, majoneza)