Jela koja pripremamo u našoj kuhinji su napravljena od svježih namirnica koje biramo pažljivo i sa posebnom pažnjom. Svaki sastojak je biran s ciljem da se dobije kvalitetna hrana, koja je ukusna i nutritivno bogata.
Grah
Gulaš
Teleće pečenje
Sarma
Sirnica
Krompiruša
Burek
Drobni burek
OBROK SALATE I PREDJELA
15KM
Cezar salata
(piletina, svježa salata, tost, inćuni, kapari, parmezan, cezar sos)
(400 gr. pastrmka, 125 gr. lignje, 125 gr. oslić, 200 gr. girice, 2x škampe sa glavom, krompir i blitva, pekarski krompir, pomfrit, tartar sos, majoneza)
113KM
Riblja plata za 4 osobe
(800 gr. pastrmka, 250 gr. lignje, 250 gr. oslić, 500 gr. girice, 4x škampe sa glavom, krompir i blitva, pekarski krompir, pomfrit, tartar sos, majoneza)